…Rotary Zandzegge kiest “Meisjes met de Wijsjes”op Kerstconcert…

De vierstemmige groep verklankt de damesclub die, tezamen met Rotaryclub De Bilt-Bilthoven, het Kerstconcert organiseert.

Het concert is een jaarlijkse traditie en programmeert dit jaar “De Meisjes met de Wijsjes”, dé vocalpopgroep die het publiek verwarmt met heerlijke nostalgie van Nederlandstalige klassiekers. Ze onderbreken hun theatertournee om op zondag 15 december in Bilthoven een volle OLV kerk toe te zingen. Speciale solist is zangeres Pien van Gerven. Opera, Voice Kids of Broadway, haar veelkleurig stemgeluid en “Ave Maria” zal de kerk in klateren.

De opbrengst van de kaartverkoop is voor twee goede doelen: het “Tiny Forest”, een nieuwe groene speel- en leerplek naast de Julianaschool in Bilthoven en naar de Buddha’s Smile School, voor de allerarmste straatkinderen in India.

Er is ook een loterij en het toegangsbewijs is het lotnummer.

Zondag 15 december: 15.30 uur start concert.

Kaarten 27,50, te koop op www.rotaryconcert.nl drankje na.